torstai 13. syyskuuta 2012

koulukisat yms :)

moi :)

taas kulunut aikaa viime postauksesta... mutta tässä vähän viikon tapahtumia tiivistettynä. Viikolla Soile ratsasti Jenin läpi pari kertaa ja toisena päivänä Soilen ratsastuksen jälkeen mä ratsastin Jenillä hetken ihan vain siksi että saisin tuntea miltä poni tuntuu kun se liikkuu oikeasti hyvin peräänannossa. Se oli oikeesti hienon tuntunen! Soile oli saanut Jenin laukan "pyörimään" ja tosi matkaavoittavaks.
   Lauantaina olin Jenillä koulukisoissa kotitallilla Takkulassa. Jeni oli ihan super verkassa! Se kulki tosi nätisti, pehmeästi ja reippasti. Radalla se vähän väsähti koska verkan pohja oli tosi raskas yöllisen kaatosateen jälkeen ja verkkasin ehkä vähän liian pitkään, mutta rata kuitenkin meni niin hyvin että neljänsiä oltiin (65.119%)! :)




mun poni lentää <3 xD




Maanantaina oli Piia Pantsun estevalmennus ja meni tosi hyvin! kuvia tulee vähän myöhemmin kun Venla sais ladattua ne koneelle :D Valkku oli vaan reilu tunnin et tehttin sellasii perus juttuja. Aluks puomeja ja lopuks rataa :) teen ehkä postausta enemmän sitten kun saan kuvia Venlalta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti