lauantai 6. lokakuuta 2012

Kisat yms :)

Moikka :)

taas vaihteeksi on tullut taukoa tän postaamisen kanssa :D mutta meillä oli pariviikkoa sitten Takkulassa kisat ja Anni meni 80cm ja 90cm. Ekassa luokassa tuli hylky ja toisessa luokassa 4vp yhdestä pudotuksesta.


 Mä menin 90cm ja 100cm. Ekassa luokassa poni oli super! sillä oli just sopivasti energiaa ja se oli hyvin avoilla joten pystyin kääntymään esteiden jälkeen nopeasti ja voittohan sieltä sitten tuli! :) 90cm oli myös seuran junnu mestaruus luokka joten  voitin myös junnu mestaruuden :) Toisessa luokassa (100cm) poni oli hieno vaikka tein ite paljon mokia esim ratsastin ponin huonoihin ponnistus paikkoihin vahingossa mutta Jeni oli hieno ja korjas mun mokia niin puhdas rata tuli ja sijotuttiin kolmansiks! :)


kiva sade... -,-
mut poni söpönä <3






Nyt meil ei oo ollu mitään kisoja joten ollan pidetty poneilla aika rentoja päiviä et ollaan esim käyty aikapaljon maastoilemassa :) Viime viikonloppuna meillä oli Katin koulu valkku ja iskän este valkku. Katin koulu valkussa molemmat ponit meni tosi hyvin ja varsinkin Jeni haki tosi paljon eteen ja alas sekä liikku takaa eteempäin tosi hyvin! Iskän este valkussa hypättiin erikois esteitä lähinnä siks koska kuutti ja pari muutakin heppa oli kieltäny kisoissa. Me laitettiin isot muurin palat, vesimatto, heinäpaali este ja kaikkee muuta ns pelottavaa. Ponint meni hyvin! Jeni ei kieltäny kertaakaan ja Kuuttikin vain kerran :)

Ollaan muuten tekemässä talliporukalla uutta blogia et mä linkkailen sen sitten tänne kun se on valmis :)

4 kommenttia:

  1. Eikö Kati lopettanu open hommat takkulassa ja siirty Lappeenrantaa?
    Kuka takkulassa nykyää opettaa?

    VastaaPoista
  2. Joo lopetti ja takkulassa opettaa edelleenkin Anu ja Saara S mutta nyt sinne on tullut uusi opettaja saara F :)

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno blogi, luin tän kokonaa läpi. Ratsastan itekkin Takkulassa ja oon käyny kattomassa jotain Pantsuja missä oot ollu ja sillee. Ratsastat tosi hyvin ja jeni on söpö ;)
    Millä muuten teet nuo bannerit? Tosi hieno!

    VastaaPoista
  4. kiitos! :) ja Nanna on tehnyt sen koska en ite osaa tehä hienoja :D http://nannajaonni.blogspot.fi/

    VastaaPoista